DIENSTEN

Wat kunt u zoal van ons verwachten?

Particulier
Wij verzorgen de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting voor u, vanzelfsprekend. Ook adviseren wij u op het gebied van toeslagen en maandelijkse teruggave van hypotheekrenteaftrek. En is administratie niet uw sterkste punt? Wij doen het graag voor u! Maak gerust een – uiteraard vrijblijvende – afspraak met ons om uw wensen te bespreken.

MKB
Van BTW- en IB-aangifte tot het opstellen van jaarrekeningen: Arie Honders Administratiekantoor neemt u graag alle zorg uit handen. Zo weet u zeker dat uw financiële administratie tot in de puntjes is geregeld én heeft u meer tijd om u bezig te houden met andere zaken.
Een greep uit ons dienstenaanbod:

  • Financiële verslaggeving (o.a. opstellen van uw jaarrekening en deponering bij de Kamer van Koophandel)
  • Aangifte doen (Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, BTW, Loonbelasting)
  • Verzorgen van uw complete administratie, waaronder de salarisadministratie
  • Advisering op het gebied van rechtsvormkeuze, financieringsaanvragen, etc.

Bent u van plan een onderneming te starten? Wij maken graag inzichtelijk met welke (fiscale) aspecten u te maken krijgt en helpen u om een goede, weloverwogen keuze te maken.

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

ZZP
Als zelfstandige zonder personeel komt alles op uw bordje. Oók uw administratie, de belastingaangiften en alle andere fiscale verplichtingen. Door Arie Honders Administratiekantoor in de arm te nemen hoeft u niet meer om te kijken naar de ‘papieren rompslomp’. En dat voor een vaste prijs per jaar!
Nu nog in loondienst en aan het overwegen om als ZZP-er te beginnen? Maak gerust eens een afspraak met ons om inzicht te krijgen in het financiële plaatje.

Salarisadministratie
Het komt iedere maand terug: de salarisadministratie. De voorbereidingen, de uitbetaling aan uw medewerkers en het afdragen van de Loonbelasting. Door Arie Honders Administratiekantoor uw salarisadministratie in handen te geven bespaart u veel tijd. Bovendien heeft u de garantie dat de betalingen en administratie foutloos gebeuren. Een geruststellende gedachte!